Sigvaris MAGIC A-G KKL1 L shorted foot with nubs Quadrinova adhesive border smoky blue 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 L kurz geschlossener Fuss mit Quadrinova

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764436
Tilgjengelighet:
209,04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8,36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 L forkortet fot med nupper Quadrinova selvklebende kant Smoky Blue 1 par

Komfort og støtte for føttene dine

Hvis du leter etter kompresjonsstrømper som gir komfort og støtte til føttene dine, så er Sigvaris MAGIC A-G KKL1 L Shorted Foot With Nubs Quadrinova Adhesive Border i Smoky Blue det perfekte valget for deg. Disse strømpene er designet for å tilby optimal kompresjon, og forbedrer blodsirkulasjonen, reduserer hevelser og fremmer sunne ben. Dessuten er de ideelle for personer som må stå eller sitte i lengre perioder, gravide kvinner og personer med sirkulasjonsproblemer.

Funksjoner

  • Optimal komprimering
  • Forbedret blodsirkulasjon
  • Redusert hevelse
  • Fremmet sunne ben
  • Forkortet fot med nupper
  • Quadrinova selvklebende kant
  • Røykblå farge
  • 1 par inkludert

Kortfot med nupper

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 L Shorted Fot Med Nubs Quadrinova Adhesive Border i Smoky Blue har en unik design som gir ekstra støtte til føttene. Den kortsluttede foten med nupper bidrar til å avlaste trykket på fotsålene, noe som gjør dem ideelle for personer som er på beina i lengre perioder. Knoppene gir også ekstra grep, noe som gjør dem perfekte for sport og andre aktiviteter som krever mye bevegelse.

Quadrinova selvklebende kant

Quadrinova selvklebende kant sørger for at strømpene holder seg på plass, og eliminerer behovet for strømpebånd eller knehøye grep. Kanten er også pustende, og forhindrer at huden blir irritert eller overopphetet.

Siste tanker

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 L Shorted Fot med Nubs Quadrinova selvklebende kant i røykblått er et utmerket valg for personer som leter etter kompresjonsstrømper som er komfortable, støttende og gir optimal kompresjon. Med sin forkortede fot- og knottdesign og Quadrinova-klebende kant gir disse strømpene komfort og støtte hele dagen, noe som gjør dem ideelle for personer med sirkulasjonsproblemer, gravide kvinner og de som er på bena i lengre perioder.