Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 long closed base with Quadrinova nubs adhesive border smoky blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M lang geschlossener Fuss mit Quadrinova

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764435
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 Long Closed Base med Quadrinova Nubs selvklebende kant i røykblått - 1 par

Vi introduserer Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 Long Closed Base kompresjonsstrømper med Quadrinova nubs selvklebende kant i røykblått, nå tilgjengelig i en pakke med ett par for maksimal bekvemmelighet. Disse kompresjonsstrømpene er designet for å gi komfortabel og effektiv kompresjonsterapi for personer som lider av hevelse, åreknuter og andre sirkulasjonsforstyrrelser.

Den innovative Quadrinova nubs limkanten i røykblått sikrer at strømpene holder seg på plass hele dagen, og gir kontinuerlig kompresjon til det berørte området. Den lukkede tådesignen gir maksimal støtte og kompresjon til hele foten, fremmer sunn blodstrøm og reduserer hevelse og smerte.

Laget med langvarige og høykvalitetsmaterialer, vil disse kompresjonsstrømpene gi maksimal komfort og støtte selv etter lang tids bruk. Den røykfylte blåfargen gir en stilig touch til strømpene, og sikrer at de kan brukes med ethvert antrekk.

Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 Long Closed Base kompresjonsstrømper er egnet for både menn og kvinner, med en rekke størrelser tilgjengelig for å sikre perfekt passform for hver enkelt. Strømpene er laget av pustende materialer, noe som sikrer maksimal komfort og ventilasjon hele dagen.

Opplev fordelene med kompresjonsterapi med Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 Long Closed Base kompresjonsstrømper, designet for å gi maksimal støtte, komfort og stil i én praktisk pakke.