Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S shorted foot with nubs Quadrinova adhesive border smoky blue 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S kurz geschlossener Fuss mit Quadrinova

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764430
Tilgjengelighet:
209,04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8,36 USD / -2%


Beskrivelse

Disse Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S forkortede foten med nupper Quadrinova selvklebende kant røykblå 1 par kompresjonsstrømper er perfekte for de med slitne og vonde ben. Den graderte kompresjonsteknologien hjelper til med å forbedre blodstrømmen og lindrer hevelse, noe som gjør dem ideelle for de som står på føttene i lengre perioder eller de med sirkulasjonsproblemer.

Den kortsluttede foten med nubs-design gir ekstra komfort for fotsålene dine, og Quadrinova-limkanten sørger for at strømpene holder seg sikkert på plass uten å skli eller rulle ned. Den røykfylte blåfargen gir et snev av stil til kompresjonsstrømpene, noe som gjør dem egnet for både arbeid og lek.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S kompresjonsstrømper er laget av materialer av høy kvalitet som er slitesterke og langvarige. De er også enkle å rengjøre og vedlikeholde, slik at du kan bruke dem igjen og igjen uten å bekymre deg for slitasje.

Enten du leter etter lindring fra smerter og hevelser i bena eller bare ønsker å føle deg mer komfortabel og støttet i løpet av dagen, er disse Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S shorted foten med nupper Quadrinova selvklebende kant røykblå 1 par kompresjonsstrømper det perfekte valget.