Sigvaris MAGIC A-G L KKL1 normally open base with Sensi Nova adhesive border soft cream 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 L normal offener Fuss mit Sensinova Haft

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764509
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G L KKL1 Normally Open Base med Sensi Nova Adhesive Border Soft Cream 1 Par

Kompresjonsstrømper for lindring og komfort

Sigvaris MAGIC A-G L KKL1 Normally Open Base med Sensi Nova Adhesive Border Soft Cream 1 Pair er en kompresjonsstrikk av medisinsk kvalitet som er utviklet for å lindre smerter og ubehag i bena på grunn av ødem, hevelser, åreknuter og andre sirkulasjonsproblemer. Det er en effektiv behandling for personer som tilbringer lange timer stående eller sittende, samt de som har gjennomgått operasjoner eller skader.

Innovativ design for optimal ytelse

Dette produktet er laget med den nyeste strikketeknologien, og bruker en unik blanding av høykvalitetsfibre som gir overlegen komfort, elastisitet og holdbarhet. Den har en myk kremfarge som utfyller enhver hudtone og en Sensi Nova limkant som sikrer en sikker passform uten å forårsake hudirritasjon eller gnagsår. Den åpne tå-designen tillater ventilasjon og enkel inspeksjon av tærne, mens den gradvise kompresjonen på 18-21 mmHg fra ankel til legg fremmer blodstrømmen og reduserer hevelse og betennelse.

Enkel å bruke og vedlikeholde

Sigvaris MAGIC A-G L KKL1 Normally Open Base med Sensi Nova Adhesive Border Soft Cream 1 Pair er enkel å ta på og av, takket være det tøyelige stoffet og det sklisikre båndet. Den kan vaskes for hånd eller maskin med et mildt vaskemiddel og tørkes flatt eller henges. Den kommer i et par, så du kan bruke den ene mens du vasker den andre. Den er også tilgjengelig i forskjellige størrelser som passer til ulike benformer og lengder. Bestill nå og opplev magien med kompresjonsterapi med Sigvaris MAGIC A-G L KKL1 Normally Open Base med Sensi Nova Adhesive Border Soft Cream 1 Par.