Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL + short open base with Sensi Nova silicon lace pure violet 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL+ kurz offener Fuss mit Sensinova Haft

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764493
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL + kort åpen base med Sensi Nova silisium blonder ren fiolett 1 par

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL + kort åpen base med Sensi Nova silisium blonder pure violet 1 par er høykvalitets kompresjonsstrømper designet for å gi ultimat komfort og støtte for de med venøs insuffisiens eller lymfødem. Strømpene er laget med Sensi Nova silisium blonder som sikrer en sikker og komfortabel passform, mens den åpne bunndesignen gjør det enkelt å ta av og på.

Kompresjonsstrømpene er perfekte for de med større ben, og har en XL-størrelse med en KKL1-kompresjonsklasse, som gir skånsom kompresjon for å forbedre blodstrømmen og redusere hevelse. Strømpene er laget av pustende og slitesterke materialer, som transporterer fuktighet bort fra huden for å holde deg komfortabel og tørr hele dagen.

Den rene fiolette fargen gir et snev av stil og mote til garderoben din, noe som gjør strømpene perfekte for både arbeid og lek. Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL + kort åpen base med Sensi Nova silisium blonder ren fiolett 1 par kompresjonsstrømper er en flott investering for alle som leter etter høykvalitets og komfortable kompresjonsstrømper med en moteriktig touch.