Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + normally closed base with Quadrinova nubs adhesive border soft cream 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M+ normal geschlossener Fuss mit Quadrin

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764380
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + Normally Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Soft Cream 1 Par

Opplev ultimat komfort og terapeutiske fordeler med Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + Normally Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Soft Cream 1 Pair. Disse kompresjonsstrømpene er designet for å gi lindring for personer med venøs insuffisiens, ødem og andre bentilstander, og har en lukket tådesign og Quadrinova nubs selvklebende kant for sikker plassering.

Funksjoner:

  • Gradert kompresjon på 18-21 mmHg for å forbedre blodsirkulasjonen og forhindre tretthet i bena
  • Myk kremfarge for et diskret utseende
  • Design med lukket tå for ekstra komfort
  • Quadrinova nubs selvklebende kant for sikker passform
  • Strikket med garn av høy kvalitet for slitestyrke og lengre slitasje
  • Enkel å sette på og fjerne

Disse Sigvaris kompresjonsstrømpene er laget med høykvalitetsgarn og har en Quadrinova nubs-limkant for å holde dem på plass hele dagen. Den lukkede tådesignen gir et ekstra nivå av komfort, og den myke kremfargen gir et diskret utseende som er perfekt for profesjonelle. Den graderte kompresjonen på 18-21 mmHg bidrar til å forbedre blodstrømmen og redusere hevelse, noe som gjør disse strømpene ideelle for personer med venøs insuffisiens, ødem og andre bentilstander.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + Normally Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Soft Cream 1 Pair er enkle å ta på og fjerne, noe som gjør dem til et praktisk alternativ for de med mobilitetsbegrensninger eller som sliter med tradisjonelle kompresjonsstrømper. Med sin høykvalitetskonstruksjon og terapeutiske fordeler er disse strømpene et must for alle som ønsker å forbedre beinhelsen og komforten.