Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + normally closed base with Quadrinova nubs adhesive border soft cream 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS+ normal geschlossener Fuss mit Quadri

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764374
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + normalt lukket base med Quadrinova nubs selvklebende kant myk krem ​​1 par

Vi introduserer Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + normalt lukket base med Quadrinova nubs selvklebende kant soft cream 1 par, en høykvalitets kompresjonsstrømpe designet for å forbedre blodstrømmen og lindre ubehag i beina. Sigvaris MAGIC-serien spesialiserer seg på å tilby kompresjonsstrømper av medisinsk kvalitet med ekstra komfort og stil.

Denne størrelsen, XS, er designet for komfortabelt å passe personer med leggomkrets på 28-30 cm. Med et kompresjonsnivå på KKL1 gir disse strømpene moderat kompresjon, noe som gjør dem perfekte for personer med mindre åreknuter eller de som opplever mildt ubehag i bena. De er også ideelle for de som sitter eller står i lengre perioder, har en stillesittende livsstil eller har milde symptomer på venerelaterte problemer.

Quadrinova nubs selvklebende kant gir ekstra grep for å forhindre at strømpene glir ned mens brukerne utfører sine daglige aktiviteter. Deres myke kremfarge gir et subtilt, diskré utseende som fungerer fint i både uformelle og formelle omgivelser.

Disse strømpene er laget av materialer av høy kvalitet som er designet for å vare. I motsetning til andre strømper som kan være vanskelige å ta på og av, glir Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + normalt lukket base med Quadrinova nubs selvklebende kant soft cream 1 par av og på med minimal innsats. Dette er takket være den normalt lukkede basen som gir en lettere passform og et jevnere utseende.

Hvis du leter etter en kompresjonsstrømpe som tilbyr både stil og komfort, er Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + normalt lukket base med Quadrinova nubs selvklebende kant soft cream 1 par et utmerket valg. Ved hyppig bruk kan dette produktet bidra til å redusere ubehag og sikre at bena dine føles og ser best ut.