Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS normally open base with Sensi Nova adhesive border pure violet 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS normal offener Fuss mit Sensinova Haf

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764464
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS Normalt åpen base med Sensi Nova limkant Pure Violet 1 par

Produktbeskrivelse:

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS Normally Open Base med Sensi Nova Adhesive Border Pure Violet 1 Pair er en førsteklasses kompresjonsstrømpe designet for å gi maksimal komfort og støtte til bena. Strømpen er laget av materialer av høy kvalitet som gjør den slitesterk og langvarig. Den kommer med en åpen tå-design som gir ventilasjon og muliggjør enkel inspeksjon av tærne og foten.

Sokken er designet med en Sensi Nova selvklebende kant som holder den sikkert på plass hele dagen. Borderen er laget av et hudvennlig materiale som ikke irriterer eller forårsaker ubehag for huden. Kanten er enkel å påføre og fjerne, noe som gjør det enkelt å ta på og ta av strømpene.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS Normally Open Base med Sensi Nova Adhesive Border Pure Violet 1 Pair er designet for å gi effektiv kompresjonsterapi for å lindre smerte og tretthet forårsaket av dårlig sirkulasjon, hevelser og åreknuter. Strømpen er gradert til KKL1, noe som betyr at den gir lett kompresjon på 15-20 mmHg. Dette kompresjonsnivået er perfekt for personer som står eller sitter i lengre perioder, gravide kvinner og de med mild hevelse i bena eller åreknuter.

Sokken er laget av et mykt og behagelig materiale som gir komfort hele dagen. Materialet er pustende, fukttransporterende og holder huden tørr og komfortabel. Strømpen er lettstelt og kan maskinvaskes og lufttørkes.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS Normally Open Base med Sensi Nova Adhesive Border Pure Violet 1 Pair kommer i en nydelig ren fiolett farge som gir et snev av stil og eleganse til ethvert antrekk. Strømpene kommer i et par og finnes i størrelse XS, som passer for personer med leggomkrets på 26-32 cm.