Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL + long closed base with Quadrinova nubs adhesive border smoky blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL+ lang geschlossener Fuss mit Quadrino

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764459
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL + lang lukket base med Quadrinova nubs selvklebende kant røykblå 1 par

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL + lang lukket base med Quadrinova nubs selvklebende kant i røykblått er en høy- kvalitetskompresjonsterapi produkt utviklet for å lindre hevelse, smerte og andre ubehag i bena. Produktet er laget av en blanding av myke og elastiske mikrofibre som gir komfort og holdbarhet. Dens lukkede tådesign og ekstra lange lengde gir god dekning og støtte til bena. Dette produktet er ideelt for de med venøse sykdommer eller lidelser, inkludert åreknuter, lymfødem og dyp venetrombose.

Quadrinova nubs selvklebende kant gir ekstra komfort og sikkerhet, og sikrer at produktet holder seg på plass hele dagen. Det myke og elastiske materialet gir også en tettsittende, men komfortabel passform som forblir på plass uten å skli eller skli. Den røykfylte blåfargen og den lukkede bunndesignen gjør det til det perfekte produktet for diskret bruk, noe som gjør det til et utmerket valg for daglig bruk.

Produktets nøkkelfunksjoner:

  • Kompresjonsterapiprodukt av høy kvalitet designet for å lindre smerter i bena, hevelser og ubehag.
  • Laget av en myk og elastisk blanding av mikrofiber som gir komfort og holdbarhet.
  • Lukket tådesign og ekstra lang lengde gir god dekning og støtte.
  • Quadrinova nubs selvklebende kant gir ekstra komfort og sikkerhet, og sikrer at produktet holder seg på plass hele dagen.
  • Den røykblå fargen og den lukkede bunndesignen gjør den perfekt for diskret bruk.
  • Et utmerket valg for de med venøse sykdommer og lidelser, inkludert åreknuter, lymfødem og dyp venetrombose.
  • Blitt i par.

Samlet sett, hvis du leter etter et høykvalitets og komfortabelt kompresjonsprodukt designet for å lindre bensmerter, hevelser og ubehag, Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL + lang lukket base med Quadrinova nubs selvklebende kant i røykblå er det perfekte valget. Det myke og elastiske materialet, kombinert med den ekstra lange lengden, gjør den til et utmerket valg for diskret og komfortabel bruk hele dagen.