Sigvaris MAGIC A-G L + KKL1 normally closed base with Quadrinova nubs adhesive border smoky blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 L+ normal geschlossener Fuss mit Quadrin

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764455
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G L + KKL1 normalt lukket base med Quadrinova nubs selvklebende kant røykblå 1 par

Sigvaris MAGIC A-G L + KKL1 kompresjonsstrømper er spesialdesignet for å gi effektiv lindring og støtte til de som lider av ubehag og hevelser i bena forårsaket av åreknuter, tunge ben og lymfødem.

Med sin unike limkant med Quadrinova nubs er disse strømpene enkle å påføre og holder seg sikkert på plass uten å skli eller glippe. Den røykfylte blåfargen gir et snev av stil til kompresjonstøyet ditt, mens det slitesterke materialet sikrer langvarig bruk.

Disse Sigvaris-strømpene har en normalt lukket base, som bidrar til å forhindre hudirritasjon og sørger for at kompresjonen er fordelt jevnt over hele benet. Kompresjonsnivået til KKL1 er perfekt for de som trenger moderat støtte uten å føle seg trangt.

Dette produktet kommer med et par strømper for å gi full dekning til begge bena. Enten du bruker dem under lange flyreiser, lengre perioder med stående eller sittende, eller bare som et forebyggende tiltak, vil Sigvaris MAGIC A-G L + KKL1 kompresjonsstrømper gi den komforten og støtten du trenger.