Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + long closed base with Quadrinova nubs adhesive border smoky blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS+ lang geschlossener Fuss mit Quadrino

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764447
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + lang lukket base med Quadrinova nubs selvklebende kant røykblå 1 par

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + lang lukket base med Quadrinova nubs selvklebende kant i røykblå kommer som et sett av 2 kompresjonsstrømper som er designet for å gi effektiv lindring for trette og hovne ben samtidig som de fremmer forbedret sirkulasjon. Strømpene er laget av materialer av høy kvalitet som sikrer overlegen komfort og langvarig slitestyrke, noe som gjør dem ideelle for bruk hele dagen.

Sokkene har en lukket basedesign som gir ekstra holdbarhet, mens Quadrinova nubs selvklebende kant hindrer glidning under slitasje. Den røykfylte blåfargen er perfekt for de som ønsker et stilig og moderne utseende uten å ofre funksjonalitet.

Strøkkene er graderte kompresjonsstrømper med et KKL1 kompresjonsnivå, som er ideelt for personer med mild til moderat hevelse i benene og utmattelse. De er ekstra små i størrelse, noe som gjør dem til et godt valg for personer med mindre føtter og ben.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + lang lukket base med Quadrinova nubs selvklebende kant er perfekt for personer som ønsker å forbedre beinhelsen uten å ofre stil og komfort. Disse strømpene gir den riktige mengden kompresjon som er nødvendig for å forhindre eller lindre ubehag, noe som gjør dem til et must for alle som tilbringer lange perioder sittende eller stående.