Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + normally closed base with Quadrinova nubs adhesive border smoky blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS+ normal geschlossener Fuss mit Quadri

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764446
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + normalt lukket base med Quadrinova-nubs-limkanter røykblå 1 par

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + normalt lukket base med Quadrinova-nubs-limkant smoky blue er designet for å gi lindring fra slitne og vonde ben. Disse kompresjonsstrømpene er laget av materialer av høy kvalitet som sikrer maksimal komfort og holdbarhet. De er perfekte for personer som tilbringer lange timer stående eller sittende.

Sokkene har en Quadrinova nubs selvklebende kant som hjelper til med å holde dem på plass mens du utfører dine daglige aktiviteter. Den røykfylte blåfargen gir et stilig utseende som kan komplementere ethvert antrekk. Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + normalt lukket base med Quadrinova nubs limkant er også enkel å vedlikeholde, og den kan håndvaskes for langvarig bruk.

Disse kompresjonsstrømpene er designet for å gi et moderat nivå av kompresjon, som er perfekt for personer som har milde til moderate venøse lidelser. Den målrettede kompresjonen hjelper til med å forbedre blodstrømmen, redusere hevelser og lindre tretthet, slik at du føler deg energisk og komfortabel hele dagen.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + normalt lukket base med Quadrinova nubs selvklebende kant røykblå er tilgjengelig i et par, noe som betyr at du får to strømper å ha på begge bena. XS-størrelsen sikrer en behagelig passform for personer med en leggomkrets på 26-29 cm. Dette produktet anbefales for de som tilbringer lange timer stående, sittende eller reiser, så vel som personer med milde til moderate venøse lidelser.

Bestill din Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + normalt lukket base med Quadrinova nubs adhesive border smoky blue 1 par i dag og opplev lindring fra slitne og vonde ben!