Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS shorted foot with nubs Quadrinova silicon lace pure violet 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS kurz geschlossener Fuss mit Quadrinov

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764319
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS Shorted Fot med Nubs Quadrinova Silicon Lace Pure Violet 1 Par

Leter du etter kompresjonsstrømper som er stilige og effektive? Sjekk ut Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS Shorted Fot med Nubs Quadrinova Silicon Lace i Pure Violet. Disse strømpene er designet for å gi gradert kompresjon, noe som betyr at de legger mer press på ankelen og mindre press når de beveger seg oppover benet. Denne typen kompresjon bidrar til å forbedre blodstrømmen, redusere hevelse og forhindre dannelse av blodpropp.

Disse strømpene er designet for kvinner, og de kommer i en livlig, ren fiolett farge. De har en kortsluttet fot med nupper og Quadrinova silikon blonder for ekstra komfort og støtte. Den forkortede foten gjør at strømpen ender rett over ankelen, noe som kan være mer behagelig for noen. Knoppene og blondene hjelper til med å holde strømpen på plass og hindrer den i å rulle ned.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS Shorted Fot med Nubs Quadrinova Silicon Lace Pure Violet 1 Pair er tilgjengelig i størrelse XS, som er designet for kvinner med en skostørrelse på 3,5-5. Disse strømpene er laget av høy -kvalitetsmaterialer, inkludert polyamid og elastan, som gir både slitestyrke og komfort.

Hvis du leter etter kompresjonsstrømper som er både stilige og effektive, er Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS Shorted Fot med Nubs Quadrinova Silicon Lace Pure Violet 1 Pair et utmerket valg. Med sin livlige farge, komfortable passform og graderte kompresjon, vil disse strømpene garantert gi den støtten du trenger for å holde deg komfortabel og sunn.