Sigvaris MAGIC A-G S KKL1 long closed base with Quadrinova nubs adhesive border soft cream 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S lang geschlossener Fuss mit Quadrinova

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764360
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G S KKL1 Long Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Soft Cream 1 par:

Opplev magien til komfort og stil med Sigvaris' MAGIC A-G S KKL1 long lukket base med Quadrinova-nupper. Det myke kremparet tilbyr en unik kombinasjon av raffinement og funksjonalitet, noe som gjør det til et ideelt valg for personer med mild til moderat benhevelse og åreknuter.

Den MAGIC A-G S KKL1 lange lukkede basen er laget av høy- kvalitetsmaterialer som er skånsomme mot huden, gir overlegen komfort og langvarig støtte for bena. Den har en glatt og sømløs design som er praktisk talt usynlig under klærne, slik at du kan bruke favorittantrekkene dine med selvtillit.

Quadrinova nubs selvklebende kant gir et ekstra lag med sikkerhet, og sikrer at strømpene holder seg på plass hele dagen uten å skli ned eller klumpe seg opp. Denne funksjonen lar deg bevege deg fritt, vel vitende om at strømpene gir den støtten du trenger for bena dine.

Enten du skal på jobb eller ønsker å kle deg ut til en spesiell begivenhet, Sigvaris MAGIC A-G S KKL1 lang lukket base med Quadrinova nubs klebekant i myk krem ​​er et utmerket valg. Dens elegante design og overlegne funksjonalitet gjør den til et must for alle som leter etter en høykvalitets kompresjonsstrømpe som tilbyr komfort, stil og støtte.