Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S shorted foot with nubs Quadrinova silicon lace soft cream 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S kurz geschlossener Fuss mit Quadrinova

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764358
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S Shorted Fot med Nubs Quadrinova Silicon Lace Soft Cream 1 Par

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S shorted fot med nupper Quadrinova silisium blonder myk krem ​​1 par er en svært slitesterk kompresjonsstrømpe designet for å gi optimal støtte og komfort til personer som lider av vaskulære tilstander, som åreknuter og ødem. Laget av materialer av høy kvalitet, bruker dette produktet en banebrytende kompresjonsteknologi for å fremme blodsirkulasjonen, redusere hevelser og lindre ubehag i beina.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S Shorted Fot med Nubs Quadrinova Silicon Lace Soft Cream 1 Pair inkluderer flere funksjoner som gjør den til en av de beste kompresjonsstrømpene som er tilgjengelige på markedet. Quadrinova silisium blonder og den myke kremfargen gir en stilig og elegant følelse som gjør den perfekt å ha på seg ved enhver anledning. Knoppene på innsiden gir en masserende effekt for å sikre maksimal komfort hele dagen, mens den korte fotdesignen og den myke kremfargen gjør den svært allsidig, slik at den kan brukes med alle typer fottøy.

For personer med milde åreknuter er Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S Shorted Fot med Nubs Quadrinova Silicon Lace Soft Cream 1 Pair en utmerket løsning for å lindre symptomer og fremme sunn blodstrøm. Med en kompresjon på 18-21 mmHg gir denne strømpen akkurat passe mengde trykk for å forhindre at blod samler seg i bena, samtidig som den sikrer optimal støtte til enhver tid.

Så, hvis du leter etter en svært effektiv løsning for din vaskulære tilstand, er Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S Shorted Fot med Nubs Quadrinova Silicon Lace Soft Cream 1 Pair det perfekte valget. Bestill ditt par i dag og opplev komforten og lettelsen det gir!