Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL + long closed foot with nubs Quadrinova silicon lace pure violet 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL+ lang geschlossener Fuss mit Quadrino

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764351
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL + lang lukket fot med nupper Quadrinova silisium blonder ren fiolett 1 par

Leter du etter kompresjonsstrømper som vil gi deg uovertruffen komfort og samtidig bidra til å minimere risikoen for hevelser i bena og andre årerelaterte plager? Se ikke lenger enn til Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL + lang lukket fot med nupper Quadrinova silisium blonder ren fiolett 1 par.

Designet med den største oppmerksomhet på detaljer, har disse kompresjonsstrømpene en lang lukket fot med nupper som gir et ekstra lag med komfort og støtte til din daglige rutine. Quadrinova silisium blonder legger også til denne komfortfaktoren, og tilbyr en sikker passform som ikke vil skli eller gli ned i løpet av dagen.

Disse kompresjonsstrømpene er et godt valg for alle som opplever hevelse, tretthet eller andre sirkulasjonsproblemer i bena. De gir en lett kompresjon på 15-20 mmHg, som bidrar til å forbedre blodstrømmen og sirkulasjonen, samtidig som de minimerer risikoen for åreknuter og andre venerelaterte plager.

Og med sin rene fiolette farge er disse kompresjonsstrømpene også et godt motevalg, og tilfører et fargerikt og stilfullt antrekk.

Så hvis du leter etter høykvalitets kompresjonsstrømper som tilbyr både komfort og stil, trenger du ikke lete lenger enn Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL + lang lukket fot med nupper Quadrinova silisium blonder ren fiolett 1 par.