Sigvaris MAGIC A-G L KKL1 normally open base with Quadrinova nubs adhesive border pure violet 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 L normal offener Fuss mit Quadrinova Nop

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764185
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G L KKL1 Normalt åpen base med Quadrinova-nubber Limkant Pure Violet 1 Par

Sigvaris MAGIC A-G L KKL1 Normally Open Base er designet for å gi deg komfortabel støtte og kompresjon for bena. Quadrinova nubs selvklebende kant sikrer at strømpene holder seg på plass hele dagen, og gir deg selvtillit til å utføre dine daglige aktiviteter uten å bekymre deg for at de glir eller glir ned. Den rene fiolette fargen gir et snev av eleganse og stil til bentøyet ditt, noe som gjør det til det perfekte valget for enhver anledning.

Sokkene er laget av materialer av høy kvalitet som er slitesterke og langvarige, noe som sikrer at de tåler daglig slitasje. Kompresjonsnivået på strømpene er KKL1, noe som betyr at de gir moderat kompresjon som er ideell for personer med åreknuter, hevelser og trette ben.

Den normalt åpne bunndesignen til strømpene fremmer luftstrøm, forhindrer overoppheting og holder bena kjølige og komfortable hele dagen. Strømpene er tilgjengelige i størrelser fra A-G og kommer i et par, noe som sikrer at du har tilstrekkelig bentøy for begge bena.

Sigvaris MAGIC A-G L KKL1 Normally Open Base med Quadrinova nubs Adhesive Border Pure Violet 1 Pair er et utmerket valg for personer som søker kompresjonsstrømper som er komfortable, stilige og gir tilstrekkelig kompresjon og støtte.