Sigvaris MAGIC A-G L KKL1 long closed base with Quadrinova nubs adhesive border sweet rose 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 L lang geschlossener Fuss mit Quadrinova

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764402
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G L KKL1 Long Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Sweet Rose 1 Par

Sigvaris MAGIC A-G L KKL1 Long Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Sweet Rose 1 Pair er en innovativ kompresjonsstrømpe designet for å gi deg den ultimate komfort og støtte. Dette produktet er laget med Quadrinova Nubs Adhesive Border-teknologi, som sikrer at det forblir på plass uten å bunke seg eller rulle nedover, noe som gir deg den tryggheten du trenger for dagen.

Den søte rosefargen på dette produktet er både stilig og diskret, noe som gjør det til det perfekte valget for alle som ønsker å se og føle seg best mulig mens de fortsatt mottar fordelene med kompresjonsterapi. Med et kompresjonsnivå på KKL1 er denne strømpen ideell for alle som opplever mild til moderat hevelse, åreknuter, edderkoppårer og andre vanlige vaskulære problemer.

Sigvaris MAGIC A-G L KKL1 Long Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Sweet Rose 1 Pair er laget med en blanding av nylon og spandex, som gir utmerket strekk og støtte samtidig som den forblir komfortabel og pustende. Den lukkede tådesignen til strømpen bidrar også til å fremme sunn blodstrøm og sirkulasjon, mens den lange lengden sørger for at hele benet ditt er dekket og beskyttet.

Hvis du leter etter en kompresjonsstrømpe som tilbyr både stil og funksjon, er Sigvaris MAGIC A-G L KKL1 Long Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Sweet Rose 1 Pair det perfekte produktet for deg. Med sine innovative designfunksjoner og materialer av høy kvalitet kan du være sikker på at denne strømpen vil gi deg støtten og komforten du trenger for å føle deg best mulig.