Sigvaris MAGIC A-G L KKL1 normally closed base with Quadrinova nubs adhesive border sweet rose 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 L normal geschlossener Fuss mit Quadrino

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764401
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G L KKL1 Normally Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Sweet Rose 1 Par

Sigvaris MAGIC A-G L KKL1 Normally Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Sweet Rose 1 Pair er en kompresjonsstrømpe laget for personer som lider av kroniske venøse lidelser. Denne strømpen er designet for å gi effektiv kompresjon samtidig som den tilbyr behagelig bruk.

Sigvaris MAGIC A-G L KKL1 Normally Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Sweet Rose 1 Pair er laget med myke og skånsomme materialer som gjør det enkelt å ta av og på. Quadrinova nubs-limkanten på denne strømpen hjelper den å holde seg sikkert på plass hele dagen, og sikrer at den forblir komfortabel og effektiv til enhver tid. Denne strømpen er perfekt for personer som er på bena i lange perioder, da den bidrar til å redusere hevelser i ben og ankel.

Sigvaris MAGIC A-G L KKL1 Normally Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Sweet Rose 1 Pair er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger for å sikre at den passer perfekt og matcher din individuelle stil. Hvis du leter etter en høykvalitets kompresjonsstrømpe som tilbyr både stil og komfort, så er Sigvaris MAGIC A-G L KKL1 Normally Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Sweet Rose 1 Pair det perfekte valget for deg!