Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 normally closed base with Quadrinova nubs adhesive border sweet rose 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M normal geschlossener Fuss mit Quadrino

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764398
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 Normally Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Sweet Rose 1 Par

Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 Normally Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Sweet Rose 1 Pair er en høykvalitets kompresjonsstrikk som er perfekt for personer som trenger kompresjonsterapi av medisinsk kvalitet. Dette produktet er produsert av Sigvaris, en av de ledende leverandørene av funksjonelle kompresjonsplagg i verden.

Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 Normally Closed Base er en spesialdesignet kompresjonsstrømpe som gir mild til moderat kompresjonsterapi for personer med venøse og lymfatiske lidelser. Quadrinova nubs selvklebende kant gir et utmerket grep på huden, og forhindrer at sokkene glir under bruk. Den søte rosefargen er estetisk tiltalende, noe som gjør den til et ideelt valg for kvinner som søker en moteriktig kompresjonsstrømpe.

Produktet bruker materialer av høy kvalitet for å sikre optimal komfort, holdbarhet og ytelse. Kompresjonssokkene er laget av en blanding av nylon og spandex, noe som gjør den fleksibel, komfortabel og lett å ha på seg, samtidig som den sikrer optimale kompresjonsnivåer. Produktet er tilgjengelig i forskjellige størrelser, noe som gjør det enkelt å finne riktig størrelse for dine unike behov.

Nøkkelfunksjoner og fordeler

  • Mild til moderat kompresjonsbehandling som gir lindring for venøse lidelser
  • Quadrinova nubs selvklebende kant for et utmerket grep på huden
  • Sweet Rose-farge for et moteriktig utseende og følelse
  • Produsert med materialer av høy kvalitet for optimal komfort og holdbarhet
  • Kommer i forskjellige størrelser for en perfekt passform

Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 Normally Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Sweet Rose 1 Pair er et must for alle som leter etter en høykvalitets kompresjonssokk som er både komfortabel og effektiv i behandling av venøse og lymfatiske lidelser. Bestill din i dag og opplev fordelene med dette eksepsjonelle produktet.