Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL + long open base with Quadrinova nubs adhesive border smoky blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL+ lang offener Fuss mit Quadrinova Nop

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764315
Tilgjengelighet:
209,04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8,36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL + lang åpen base med Quadrinova-nubs limkant røykblå 1 par

Vi introduserer Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL + lang åpen base med Quadrinova nubs selvklebende kant smoky blue 1 par, et revolusjonerende produkt designet for å gi optimal kompresjonsterapi for personer med venøs insuffisiens.

Dette produktet er spesielt utviklet for å gi støtte og forbedre sirkulasjonen til bena, redusere hevelse, smerte og andre symptomer forbundet med venøs insuffisiens. Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL + lang åpen base med Quadrinova nubs selvklebende kant smoky blue 1 par er produsert med førsteklasses materialer som er i stand til å levere langvarig og pålitelig kompresjonsterapi.

Den lange åpne bunndesignen til dette produktet, kombinert med Quadrinova-nubs-limkanten, gir en komfortabel passform, og sikrer at produktet forblir på plass uten å skli eller rulle ned. Denne unike limteknologien sikrer at produktet er skånsomt mot huden, noe som gjør det egnet for selv de mest sensitive hudtyper.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL + lang åpen base med Quadrinova nubs selvklebende kant røykblå 1 par kommer i en vakker røykblå farge og har en størrelse XL som passer til de fleste størrelser. Kompresjonsnivået til KKL1 gir optimal støtte til venene, forhindrer væskeansamling, reduserer ødem og lindrer smerter i benene. Dette produktet kan brukes hjemme eller på farten, og det er enkelt å rengjøre og vedlikeholde.

Oppsummert er Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL + lang åpen base med Quadrinova nubs adhesive kant røykblå 1 par et pålitelig og effektivt produkt som gir terapeutisk lindring til personer med venøs insuffisiens. Få din i dag og opplev magien med effektiv kompresjonsterapi.