Sigvaris MAGIC A-G L + KKL1 long open base with Quadrinova nubs adhesive border soft cream 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 L+ lang offener Fuss mit Quadrinova Nopp

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764240
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G L + KKL1 Long Open Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Soft Cream 1 Par

Vi introduserer Sigvaris MAGIC A-G L + KKL1 lang åpen base med Quadrinova nubs selvklebende kant soft cream 1 par, den perfekte løsningen for personer som trenger kompresjonssokker til hverdagsbruk. Disse sokkene er laget av materialer av høy kvalitet og avansert kompresjonsteknologi, og vil bidra til å forbedre blodstrømmen din, lindre smerter og ubehag i bena og forhindre hevelse og andre sirkulasjonsproblemer.

Den åpne basen til dette produktet gir enkel tilgang for pasienter uten at det går på bekostning av effektiviteten til kompresjonsfunksjonene. Den myke krem-quadrinova nubs-limkanten på toppen av sokken sikrer at den holder seg på plass hele dagen, og gir deg den nødvendige komforten og støtten du fortjener.

Sigvaris MAGIC A-G L + KKL1 lang åpen base med Quadrinova nubs selvklebende kant soft cream 1 par kommer i en rekke størrelser, noe som sikrer at du kan finne den perfekte passformen for dine behov. Den lange lengden på sokken gir fullstendig dekning fra tærne til kneet, noe som gjør den egnet for personer som er ute etter maksimal dekning og komfort.

Når det gjelder kompresjonsnivået, er dette produktet vurdert til KKL1, noe som betyr at det gir mild kompresjon. Dette gjør den perfekt for personer som opplever mildt ubehag eller hevelse, eller de som rett og slett leter etter litt ekstra støtte i hverdagen.

Investering i et par Sigvaris MAGIC A-G L + KKL1 lang åpen base med Quadrinova nubs selvklebende kant soft cream 1 par er et utmerket valg for alle som trenger sirkulasjonsstøtte i bena. Med funksjoner som Quadrinova nubs selvklebende kant, åpen basedesign og mildt kompresjonsnivå, er det ikke rart hvorfor dette produktet er et populært valg for enkeltpersoner som har problemer med sirkulasjonsproblemer i bena.