Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS + short open base with Quadrinova nubs adhesive border sweet rose 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS+ kurz offener Fuss mit Quadrinova No

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764262
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS + kort åpen base med Quadrinova nubs selvklebende kant søt rose 1 par

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS + kort åpen base med Quadrinova nubs selvklebende kant søt rose 1 par er en høy -kvalitets kompresjonsstrømper designet for personer som trenger mild kompresjon for å lindre ubehaget og hevelsen forbundet med venøse sykdommer. Disse strømpene anbefales for personer med milde til moderate åreknuter, hevelser i bena og tretthet.

Strøkkene er laget med en blanding av nylon- og spandexmaterialer som gir komfort, holdbarhet og effektiv kompresjonsterapi. Den korte åpne bunndesignen sikrer at strømpene passer perfekt rundt bena for å gi maksimal støtte, mens Quadrinova nubs-limkanten sørger for at strømpene holder seg på plass hele dagen.

Den søte rosa fargen på disse kompresjonene strømper gir et snev av femininitet til garderoben din, noe som gjør dem perfekte for hverdagsbruk. De er også enkle å bruke og fjerne, noe som gjør dem til et ideelt valg for personer som trenger regelmessig kompresjonsterapi. Og med den ekstra fordelen av Sigvaris sin avanserte teknologi, kan du være sikker på at disse kompresjonsstrømpene vil gi overlegen støtte for benvelvære i årene som kommer.

Så, enten du er en profesjonell, en aktiv idrettsutøver. , eller bare på jakt etter ekstra benstøtte, Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS + kort åpen base med Quadrinova nubs selvklebende kant søt rose 1 par er det perfekte valget for deg. Bestill nå for å oppleve den ultimate løsningen for benvelvære!