Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS long open base with Quadrinova nubs adhesive border sweet rose 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS lang offener Fuss mit Quadrinova Nopp

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764249
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS lang åpen base med Quadrinova nubs selvklebende kant søt rose 1 par

Opplev perfekt passform og ren komfort med Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS lange kompresjonsstrømper med åpen base. Disse kompresjonsstrømpene er designet for å passe tett rundt bena og bidra til å forbedre blodsirkulasjonen, lindre ubehag og hevelser og holde bena sunne og oppfrisket hele dagen.

Disse strømpene har Quadrinova nubs-klebende kant på det øvre lårområdet, noe som gir optimalt grep og holder strømpene på plass uten at de ruller ned eller klumper seg. Den søte rosefargen gir et snev av eleganse og stil til antrekket ditt, noe som gjør dem perfekte for hverdagsbruk eller spesielle anledninger.

Disse strømpene er laget av kvalitetsmaterialer som er myke, pustende og hypoallergene, og sikrer at de er komfortable og trygge for huden din. Den lange åpne base-designen er ideell for personer med større fotstørrelse og lange ben.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS kompresjonsstrømper med lang åpen base er perfekte for personer som lider av venøse lidelser, som åreknuter, edderkoppårer, ødem og andre bensykdommer. De gir et middels kompresjonsnivå (KKL1) som bidrar til å forbedre blodstrømmen og lindre ubehag og hevelse.

Disse strømpene selges i par og passer for både menn og kvinner. Bestill nå og opplev perfekt passform og komfort med Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS lange kompresjonsstrømper med åpen base.

Totalt antall symboler: 857