Sigvaris MAGIC A-G S + KKL1 long open base with Quadrinova nubs adhesive border pure violet 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S+ lang offener Fuss mit Quadrinova Nopp

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7764198
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G S + KKL1 lang åpen base med Quadrinova Nubs selvklebende kant Pure Violet 1 par

Opplev total komfort og perfekt passform med Sigvaris MAGIC A-G S + KKL1 Long Open Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Pure Violet 1 Pair. Dette produktet er designet for å gi utmerket terapeutisk støtte og lindring for de med milde til moderate åreknuter. Laget av materialer av høy kvalitet, er den slitesterk, komfortabel og lett å ha på seg selv i lengre perioder.

Den lange åpne basen gjør det enkelt å ta av og på, noe som gjør det til et praktisk valg for de med travle timeplaner. Quadrinova nubs selvklebende kant sørger for at strømpene holder seg godt på plass, og forhindrer gli eller klumper.

Den rene fiolette fargen gir et snev av stil til antrekket ditt, slik at du føler deg trygg og stilig uansett hvor du går. Produktet kommer i et par, slik at du kan ha en reservestrømpe i nødstilfeller.

Med KKL1 kompresjonsvurdering gir disse strømpene effektivt moderat kompresjon fra ankel til legg. Dette er gunstig for de som opplever symptomer på venøs insuffisiens som hevelse, tyngde og tretthet.

Få umiddelbar lindring og støtte for bena med Sigvaris MAGIC A-G S + KKL1 Long Open Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Pure Violet 1 Pair. Bestill din i dag og opplev forskjellen i kvalitet og komfort.