Sigvaris MAGIC A-T KKL1 XXS + long open foot soft cream 1 pair

Sigvaris MAGIC A-T KKL1 XXS+ lang offener Fuss soft cream 1 Paar

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7763806
Tilgjengelighet:
213.17 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-T KKL1 XXS + Long Open Foot Soft Cream 1 Par

Sigvaris MAGIC A-T KKL1 XXS + Long Open Foot Soft Cream 1 Pair er en kompresjonssokk designet for å gi maksimal komfort og støtte for personer med ulike bentilstander. Kompresjonssokken er designet for å bidra til å forbedre blodsirkulasjonen i bena, redusere hevelser og ubehag, og forbedre den generelle beinfunksjonen og helsen.

MAGIC A-T KKL1 XXS + Long Open Foot Soft Cream 1 par kompresjonssokk er laget av materialer av høy kvalitet som sikrer holdbarhet og effektivitet. Sokken er laget av en blanding av nylon og spandex-materialer som gir et kompresjonsnivå på 20-30 mmHg, som er det ideelle kompresjonsnivået for personer med milde bentilstander. Sokken er også designet med en åpen fotfunksjon som tillater pusteevne og maksimerer komfortnivået.

Den myke kremfargen på kompresjonssokken gir eleganse og stil til det generelle designet, noe som gjør den ideell for de som ønsker å bruke kompresjonssokker som ser og føles bra ut. Sokkens lange lengde gir maksimal dekning og støtte til hele benområdet, noe som gjør den ideell for personer med ulike bentilstander som åreknuter, dyp venetrombose og ødem.

Sigvaris MAGIC A-T KKL1 XXS + Long Open Foot Soft Cream 1 par kompresjonssokk er en praktisk og effektiv løsning for folk som ønsker å holde seg aktive, føle seg komfortable og samtidig forbedre beinhelsen. Dens høykvalitetsdesign, holdbarhet og kompresjonsnivå sikrer maksimale resultater og fordeler for personer som lider av ulike bentilstander.