Sigvaris MAGIC A-T KKL1 XXS normally closed foot soft cream 1 pair

Sigvaris MAGIC A-T KKL1 XXS normal geschlossener Fuss soft cream

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7763889
Tilgjengelighet:
213.17 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-T KKL1 XXS Normally Closed Foot Soft Cream 1 Par

Vi introduserer Sigvaris MAGIC A-T KKL1 XXS Normally Closed Foot Soft Cream 1 Pair, de perfekte medisinske kompresjonsstrømper for de med små føtter. Disse strømpene er designet for å gi ultimat komfort og kompresjonsstøtte samtidig som de er stilige og enkle å ha på seg. Kremfargen er nøytral og utfyller ethvert antrekk.

Den lukkede tådesignen sikrer at strømpene holder seg på plass samtidig som den gir støtte til føttene. Kompresjonsvurderingen til KKL1 tilbyr et moderat kompresjonsnivå, ideelt for personer med trette og vonde ben eller mild hevelse. Det er også flott for de som sitter eller står i lengre perioder, og reduserer risikoen for venøse lidelser.

Sigvaris MAGIC A-T KKL1 XXS Normally Closed Foot Soft Cream 1 Pair er laget av materialer av høy kvalitet som er myke og pustende, noe som sikrer at bena dine holder seg komfortable hele dagen. Strømpene har også et elastisk bånd som hindrer dem i å skli ned eller klynge seg sammen.

Hvis du leter etter et par kompresjonsstrømper som gir støtte til de små føttene dine, er behagelige å ha på og ser bra ut også, er Sigvaris MAGIC A-T KKL1 XXS Normally Closed Foot Soft Cream 1 Pair det perfekte valget.