Sigvaris MAGIC A-T KKL1 S + long closed foot pure violet 1 pair

Sigvaris MAGIC A-T KKL1 S+ lang geschlossener Fuss pure violet 1

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7763882
Tilgjengelighet:
213.17 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.53 USD / -2%


Beskrivelse

Produktbeskrivelse: Sigvaris MAGIC A-T KKL1 S + Long Closed Foot Pure Violet 1 Par

Sigvaris MAGIC A-T KKL1 S + Long Closed Foot er en ideell kompresjonsstrømpe for personer som lider av åreknuter eller andre venøse lidelser. Strømpene har terapeutisk kompresjon som fremmer blodsirkulasjonen i bena, reduserer hevelser og forhindrer dannelsen av fremtidige åreknuter. Strømpene er ideelle for personer som har en sittende eller stående jobb eller for de som har en stillesittende livsstil.

Funksjoner:

  • Terapeutisk kompresjon - Strømpene har terapeutisk kompresjon som hjelper til med å fremme sunn blodsirkulasjon, redusere hevelse, lindre åreknuter og forbedre den generelle benhelsen.
  • Lang lukket fot - Designet med lukket tå på denne strømpen er perfekt for folk som har problemer med å ta på seg strømper som har en åpen tå-design.
  • Ren fiolett farge - Strømpene kommer i en attraktiv ren fiolett farge, som lett vil blande seg med ethvert antrekk, og gir deg et selvsikkert og stilig utseende hele dagen.
  • Holdbarhet - Sigvaris MAGIC A-T KKL1 S + Long Closed Foot-strømper er laget av materialer av høy kvalitet som har blitt testet grundig og garanterer holdbarhet og langvarig bruk.
  • Komfortabel – Strømpene har en behagelig og tettsittende passform, som ikke bare gir den nødvendige terapeutiske kompresjonen, men også gir en behagelig bruksopplevelse.

Fordeler:

  • Forhindrer blodpropp - Den terapeutiske kompresjonen bidrar til å fremme sunn blodstrøm og forhindre blodpropp.
  • Reduserer hevelse - Den terapeutiske kompresjonen hjelper til med å redusere hevelser i bena, og gir dermed umiddelbar lindring av ubehag i bena.
  • Lindrer smerter i ben - Strømpene gir lindring fra åreknuter, tretthet i bena og andre ubehag i bena.
  • Elegant utseende - Den rene fiolette fargen gir et moderne og elegant utseende som vil få ethvert antrekk til å skille seg ut.
  • Øker selvtilliten - Ved å gi terapeutisk lindring til bena dine, vil disse strømpene gi deg selvtilliten du trenger for å ta på dagen.

Konklusjon:

Hvis du er ute etter en kompresjonsstrømpe som gir komfort, fleksibilitet og terapeutisk kompresjon, så er Sigvaris MAGIC A-T KKL1 S + Long Closed Foot Pure Violet akkurat det du trenger. Med sine funksjoner og fordeler vil denne strømpen ikke bare forbedre beinhelsen din, men også gi deg et stilig og selvsikkert utseende hele dagen lang.