Sigvaris MAGIC A-T KKL1 L normally closed foot smoky blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-T KKL1 L normal geschlossener Fuss smoky blue 1

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7763945
Tilgjengelighet:
213.17 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.53 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-T KKL1 L Normalt lukket fot i Smoky Blue - 1 par

Leter du etter komfortabelt og effektivt bentøy? Se ikke lenger enn til Sigvaris MAGIC A-T KKL1 L Normally Closed Foot i Smoky Blue. Dette høykvalitets kompresjonsplagget er designet for å gi komfort og lindring hele dagen for de som lider av en rekke benproblemer.

Enten du har å gjøre med hovne ben, åreknuter eller edderkopper, eller bare ser etter et par komfortable kompresjonssokker å bruke på lange flyturer, har Sigvaris MAGIC A-T KKL1 L Normally Closed Foot i Smoky Blue dekket deg.

Laget av et lett og pustende materiale, passer disse kompresjonssokkene som en annen hud, og gir mildt, men effektivt trykk til underbenet og foten. De har også en normalt lukket fotdesign, noe som betyr at de er enkle å skli på og holder seg på plass hele dagen.

Den røykblå fargen er elegant og allsidig, noe som gjør disse kompresjonssokkene til det perfekte valget for både uformelle og formelle anledninger. Og fordi de kommer i et par sett, vil du alltid ha et ekstra par for hånden.

Så hvorfor vente? Enten du har å gjøre med mindre benproblemer eller mer alvorlige medisinske tilstander, er Sigvaris MAGIC A-T KKL1 L Normally Closed Foot i Smoky Blue den perfekte løsningen for å få bena til å føle seg best mulig.