Sigvaris MAGIC A-T S + KKL1 normally closed foot smoky blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-T KKL1 S+ normal geschlossener Fuss smoky blue

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7763953
Tilgjengelighet:
213.17 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.53 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-T S + KKL1 normalt lukket fot røykblå 1 par

Sigvaris MAGIC A-T S + KKL1 normalt lukket fot røykblå 1 par er et kompresjonsstrømpeprodukt av topp kvalitet designet for å hjelpe enkeltpersoner å klare seg venøse sykdommer og tilstander. Det er en innovativ og svært effektiv løsning laget for å gi komfort, lindring og støtte til personer som har hevelse i bena, åreknuter eller andre lignende problemer.

Sigvaris MAGIC A-T er laget av de beste materialene. S + KKL1 kompresjonsstrømper er designet for å fremme blodsirkulasjonen i bena, og redusere risikoen for blodpropp og andre komplikasjoner. Produktet har en normalt lukket fotdesign, som hjelper til med å forhindre at strømpens vev ruller under foten, og sikrer maksimal komfort og støtte.

Sigvaris MAGIC A-T S + KKL1 normalt lukkede røykblå strømper kommer i et par , som inkluderer to strømper. Den røykblå fargen er elegant og allsidig, noe som gjør den lett å matche med ethvert antrekk. Strømpene er tilgjengelige i forskjellige størrelser for å passe individer av forskjellige benstørrelser, og sikrer optimal passform og støtte.

Takket være deres pustende materialer og fukttransporterende egenskaper gir Sigvaris MAGIC A-T S + KKL1 kompresjonsstrømper en kjølig, tørt og behagelig miljø for føttene og bena, selv under lengre perioder med bruk. De er enkle å ha på og av, noe som gjør dem til en ideell løsning for personer med travle hverdager.

Samlet sett er Sigvaris MAGIC A-T S + KKL1 normalt lukket fot røykblå 1 Couple et utmerket kompresjonsstrømpeprodukt som tilbyr maksimal komfort, støtte og lindring for personer som har problemer med venøse sykdommer og tilstander. Det er et must-ha-produkt for alle som ønsker å forbedre beinhelsen og det generelle velvære.