Sigvaris MAGIC A T L KKL1 normally closed foot pure violet 1 pair

Sigvaris MAGIC A-T KKL1 L normal geschlossener Fuss pure violet

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7763873
Tilgjengelighet:
213.17 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.53 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A T L KKL1 Normally Closed Foot Pure Violet 1 Pair

Sigvaris MAGIC A T L KKL1 Normally Closed Foot Pure Violet 1 Pair er et kompresjonsstrømpeprodukt designet for å gi eksepsjonell støtte og lindring til alle som lider av vaskulært problemer, venøs insuffisiens eller andre relaterte helseproblemer. Disse strømpene tilbyr en perfekt kombinasjon av holdbarhet og stil, noe som gjør dem til et godt valg for alle som ønsker å forbedre stilen og komforten samtidig som de holder seg friske.

Magic A T L KKL1-strømpene kommer i en ren fiolett farge, perfekt for alle som ønsker å legge til et interessant preg av farger til antrekket sitt. De er laget av materialer av høy kvalitet som tilbyr en perfekt balanse mellom komfort, pusteevne og støtte. Strømpene er designet for å redusere hevelse og lindre de smertefulle symptomene på venøs insuffisiens og vaskulære problemer. De er også perfekte for personer med stillesittende livsstil og de som må stå eller sitte i lange perioder.

Disse normalt lukkede fotstrømpene er designet for å tilby maksimal støtte og komfort, og gir eksepsjonell lettelse til alle som trenger det. De er også lette å ha på seg og på, takket være deres komfortable materiale og ergonomiske design. Dessuten er strømpene tilgjengelige i en rekke størrelser for å sikre perfekt passform for alle.

Sigvaris MAGIC A T L KKL1 Normally Closed Foot Pure Violet 1 Pair er den perfekte løsningen for alle som ønsker å forbedre stilen sin og komfort mens du holder deg frisk.