Sigvaris MAGIC A-T S + KKL1 normally open foot pure violet 1 pair

Sigvaris MAGIC A-T KKL1 S+ normal offener Fuss pure violet 1 Paa

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7763785
Tilgjengelighet:
213.17 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.53 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-T S + KKL1 Normally Open Foot Pure Violet 1 Par

Disse kompresjonsstrømpene er designet for å gi lindring til dine slitne og vonde ben. Sigvaris MAGIC A-T S + KKL1 Normally Open Foot Pure Violet 1 Pair kommer i en unik ren fiolett farge som indikerer elegansen til dette produktet.

Sokkene er laget av materialer av høy kvalitet som er designet for å vare lange og er lette på huden. Med et kompresjonsnivå på KKL1 gir disse sokkene mild kompresjon, noe som kan hjelpe mot tilstander som mindre ankelhevelser og tretthet i bena.

Sokkene har en åpen fotdesign som lar føttene dine puste mens de fortsatt gir kompresjon til bena. Denne designen gjør det også mulig å bruke disse sokkene med alle typer fottøy, fra sandaler og flip-flops til joggesko og støvler.

Sigvaris MAGIC A-T S + KKL1 Normally Open Foot Pure Violet 1 Pair kommer i en praktisk pakke med to par, slik at du alltid kan ha et reservepar lett tilgjengelig. Sokkene er enkle å ta vare på og kan vaskes i maskin og tørkes.

Enten du er en idrettsutøver som trenger kompresjonssokker for restitusjon etter trening eller noen som tilbringer lange timer på beina på jobben, Sigvaris MAGIC A-T S + KKL1 Normally Open Foot Pure Violet 1 Pair er en utmerket investering for din beinhelse og generell komfort.

Bestill din i dag og opplev komforten og lettelsen som følger med å bruke høykvalitets kompresjonssokker!