Sigvaris MAGIC A-D L + KKL1 long closed foot shirt collar soft cream 1 pair

Sigvaris MAGIC A-D KKL1 L+ lang geschlossener Fuss Trikotbund so

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7763713
Tilgjengelighet:
129.28 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -5.17 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-D L + KKL1 myk skjortekrage med lang lukket fot er det perfekte paret kompresjonsstrømper for de som leter etter en komfortabel og effektiv måte å håndtere beinhelsen på. Disse strømpene er designet for å gi varig komfort og lindring til de som lider av hevelser i bena, tretthet og åreknuter.

Sigvaris MAGIC A-D L + KKL1 kompresjonsstrømper har en lukket fot og en skjortekrage som sikrer en sikker passform hele dagen. Den myke kremfargen passer godt med de fleste hudtoner, og paret kommer med 1 par strømper.

Den graderte kompresjonsteknologien gir terapeutisk trykk som gradvis avtar fra ankelen til leggen, fremmer blodstrømmen og reduserer hevelser i bena. Denne innovative designen hjelper deg med å holde bena sunne og komfortable, slik at du kan leve et aktivt og produktivt liv.

Sigvaris MAGIC A-D L + KKL1 lang lukket skjortekrage, myk krem-kompresjonsstrømper er laget av materialer av høy kvalitet som er slitesterke, pustende og enkle å rengjøre. Strømpene er også lateksfrie, noe som gjør dem ideelle for personer med følsomhet for lateksprodukter.

Enten du leter etter en måte å håndtere beinhelsen din på eller bare leter etter en komfortabel og effektiv måte å forebygge benproblemer på, er Sigvaris MAGIC A-D L + KKL1 lang lukket skjortekrage med myk krem ​​kompresjonsstrømper et godt valg. Stol på kvaliteten og effektiviteten til Sigvaris kompresjonsteknologi for å holde bena dine gode hver dag.