Sigvaris MAGIC A-D KKL1 M + long closed foot jersey waistband soft cream 1 pair

Sigvaris MAGIC A-D KKL1 M+ lang geschlossener Fuss Trikotbund so

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7763711
Tilgjengelighet:
129.28 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -5.17 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-D KKL1 M + lang lukket fot jersey linning myk krem ​​1 par er en førsteklasses kompresjonsstrømpe som gir lindring til personer som lider av venøse lidelser og sirkulasjonsproblemer.

Denne kompresjonsstrømpen er designet med avansert teknologi og laget med de beste materialene, og tilbyr maksimal komfort og støtte til bena dine, og bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen og forhindre dannelse av åreknuter og andre venøse lidelser.

Med et kompresjonsnivå på KKL1 M er dette produktet ideelt for de som trenger moderat kompresjonsbehandling for å lindre symptomene på venøse lidelser som hevelse, tretthet og verkende ben. Den lange lukkede fotdesignen sikrer maksimal dekning og beskyttelse til føttene dine, mens jerseylinningen gir en sikker og komfortabel passform.

Tilgjengelig i en myk kremfarge, er dette paret med kompresjonsstrømper laget av pustende og hudvennlige materialer som er skånsomme mot huden din uten at det går på bekostning av holdbarhet og effektivitet. Sigvaris MAGIC A-D KKL1 M + lang lukket fot jersey linning myk krem ​​1 par er det perfekte valget for de som leter etter en pålitelig og høykvalitets kompresjonsstrømpe.

Bestill nå og opplev fordelene med kompresjonsterapi selv!