Sigvaris MAGIC A-D KKL1 XS normally open foot shirt collar smoky blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-D KKL1 XS normal offener Fuss Trikotbund smoky

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7763646
Tilgjengelighet:
129.28 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -5.17 USD / -2%


Beskrivelse

Vi introduserer Sigvaris MAGIC A-D KKL1 XS Normally Open Foot Shirt Collar i Smoky Blue, et utmerket produkt designet for å gi ultimat komfort og støtte til bena dine.

Laget av en av de ledende produsentene av medisinske kompresjonsstrømper , Sigvaris, Magic A-D KKL1 XS Normally Open Foot Shirt Collar er perfekt for alle som leter etter et produkt som kan hjelpe med åreknuter, lymfødem og andre bentilstander.

Produktet kommer i en røykfylt blå farge, som ikke bare er stilig, men også lett å ha på seg og matche med ethvert antrekk. XS-størrelsen er perfekt for de med mindre ben, og sikrer at kompresjonen er jevnt fordelt over hele benet for maksimal støtte.

Magic A-D KKL1 XS Normally Open Foot Shirt Collar har en normalt åpen fotdesign, som sikrer at føttene ikke komprimeres mens du bruker produktet. Denne funksjonen er perfekt for personer som ønsker å bruke sandaler eller sko med åpen tå samtidig som de får fordelene med kompresjonsterapi.

Skjortekragen har også en KKL1 kompresjonsvurdering, som gir moderat kompresjon til bena, gjør den ideell for de med milde til moderate bentilstander. Produktet er laget av materialer av høy kvalitet, noe som sikrer holdbarhet og komfort mens du bruker det.

Dette produktet kommer også i et par mengder, noe som gjør det praktisk for personer som trenger å bruke kompresjonsstrømper på begge bena. .

Ikke la beinforholdene hindre deg i å leve livet ditt fullt ut. Skaff deg Sigvaris MAGIC A-D KKL1 XS Normally Open Foot Shirt Collar i Smoky Blue i dag og opplev fordelene med kompresjonsterapi.