Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 L normally open foot brown pair 1

Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 L normal offener Fuss brown 1

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7763306
Tilgjengelighet:
221.42 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 L Normally Open Foot Brown Pair 1

Vi presenterer Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 L Normally Open Foot Brown Par 1 – den perfekte kompresjonen strømpe til kommende mødre! Disse kompresjonsstrømpene er designet med tanke på din voksende mage, og gir deg skånsom og behagelig støtte som fremmer sunnere sirkulasjon og reduserer hevelser i bena og føttene.

Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 L Normalt åpen fotbrunt par 1 er laget med et utrolig mykt og elastisk materiale som gir optimal komfort og fleksibilitet - slik at du kan bruke dem hele dagen uten å føle deg ukomfortabel. Med en åpen fotdesign, vil disse kompresjonsstrømpene være din favoritt for daglig bruk samtidig som de er enkle å ta av og på.

Disse kompresjonsstrømpene for gravide tilbyr kompresjon på KKL1-nivå, som er designet for å redusere risiko for åreknuter og blodpropp. De tilbyr den perfekte mengden kompresjon på de riktige områdene for å fremme sirkulasjonen og støtte den voksende bumpen.

Disse brune kompresjonsstrømpene er laget for å vare og tilbys som et par og er konstruert med materialer av høy kvalitet som garanterer lang levetid. De kan også vaskes i maskin for enkelt vedlikehold, slik at du kan holde dem rene og friske for hver bruk.

Få din Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 L Normally Open Foot Brown Par 1 kompresjonsstrømper i dag og nyt fordelene med forbedret sirkulasjon under graviditetsreisen.