Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXL long closed base with Quadrinova nubs adhesive border brown pair 1

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXL lang geschlossener Fuss mit Quadrino

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7763109
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXL Long Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Brown Pair 1

Vi introduserer Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXL Long Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Brown Pair 1 - den perfekte løsningen for personer med moderate til alvorlige venøse lidelser.

Disse kompresjonsstrømpene er designet for å gi ultimat komfort, holdbarhet og terapeutisk kompresjon for å bidra til å forbedre blodstrømmen og redusere ubehag i bena.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXL er laget av et mykt og elastisk materiale som former seg etter formen på benet ditt, og sikrer en komfortabel og tettsittende passform. Den lukkede tå-designen gir ekstra støtte og beskyttelse, mens Quadrinova nubs selvklebende kant gir en sikker og sklisikker passform.

Disse strømpene kommer i en brun farge og er tilgjengelig i størrelse XXL, noe som gjør dem egnet for personer med større ben. Strømpeparet kan enkelt justeres, slik at du kan oppnå den perfekte passformen for dine individuelle behov.

Med sin overlegne kvalitet og design er Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXL Long Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Brown Pair 1 det perfekte valget for alle som ønsker å forbedre beinhelsen og velvære.