Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS short open base with Quadrinova knobs adhesive border brown 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS kurz offener Fuss mit Quadrinova Nop

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7763092
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS Short Open Base med Quadrinova Knobs Adhesive Border Brown 1 Par

Opplev den perfekte kombinasjonen av komfort og effektivitet med Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS Short Open Base med Quadrinova Knobs selvklebende kant Brun 1 par. Disse kompresjonsstrømpene er designet for å gi mild kompresjonsterapi til personer med milde venøse tilstander. Dette paret strømper har en åpen tå og kommer i en stilig brun farge.

  • Størrelse: Disse strømpene er designet for å passe personer med størrelse XXS, hovedsakelig kvinner.
  • Kompresjon: Sigvaris MAGIC A-G KKL1-strømper gir mild kompresjonsterapi, med et kompresjonsnivå på 18-21 mmHg. Kompresjonen bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen i bena, reduserer ubehag og tretthet samtidig som den forhindrer hevelse og åreknuter.
  • Design: Den åpne-tå-designen til disse strømpene gir pusteevne og komfort, og Quadrinova-knottene selvklebende kant sikrer at strømpene holder seg på plass hele dagen. Den brune fargen er stilig og allsidig for ethvert antrekk.
  • Materiale: Disse kompresjonsstrømpene er laget av materialer av høy kvalitet som garanterer komfort og holdbarhet. Stoffet er mykt, pustende og hypoallergent, noe som gjør det egnet for personer med sensitiv hud.
  • Bruk: Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS Short Open Base med Quadrinova Knobs Adhesive Border Brown 1 Pair er ideell for personer med milde venøse tilstander, som hovne ben, tretthet i bena og åreknuter. De er også flotte for folk som tilbringer lange timer på beina, for eksempel sykepleiere, lærere og detaljarbeidere.

Samlet sett er Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS Short Open Base med Quadrinova Knobs Adhesive Border Brown 1 Pair en komfortabel og effektiv løsning for personer med milde venøse tilstander. Kompresjonsstrømpene er laget av materialer av høy kvalitet, og Quadrinova-knottene med limkant sørger for at strømpene holder seg på plass hele dagen. Med sin stilige brune farge er disse strømpene et perfekt tillegg til enhver garderobe.