Sigvaris MAGIC A-G S + KKL1 normally closed base with Quadrinova nubs adhesive border brown pair 1

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S+ normal geschlossener Fuss mit Quadrin

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7762952
Tilgjengelighet:
209,04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8,36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G S + KKL1 Normally Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Brown Pair 1

Leter du etter en høykvalitets kompresjonsstrømpe som gir både komfort og støtte? Se ikke lenger enn til Sigvaris MAGIC A-G S + KKL1 Normally Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Brown Pair 1.

Denne kompresjonsstrømpen er designet for å gi skånsom støtte til bena, forbedre sirkulasjonen og redusere hevelser. MAGIC A-G S + KKL1 kompresjonsstrømpen er laget av materialer av høy kvalitet som er både pustende og slitesterke, og sikrer langvarig komfort og støtte.

Den normalt lukkede basen med Quadrinova Nubs Adhesive Border forbedrer komforten og passform av strømpen. Quadrinova-nappene i den selvklebende kanten hjelper til med å holde strømpen på plass hele dagen, og hindrer den i å skli ned eller samle seg.

Disse kompresjonsstrømpene er perfekte for personer som bruker mye tid på føttene. eller som lider av tilstander som åreknuter, ødem og lymfødem. Med sin brune farge er de subtile og enkle å kombinere med ethvert antrekk.

Ikke la ubehag og hevelser holde deg tilbake. Invester i Sigvaris MAGIC A-G S + KKL1 Normally Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Brown Pair 1, og opplev komforten og støtten du trenger.