Sigvaris MAGIC A-G S KKL1 long closed base with Quadrinova nubs adhesive border brown pair 1

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 S lang geschlossener Fuss mit Quadrinova

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7762941
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G S KKL1 Long Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Brown Pair 1

Opplev det ultimate innen komfort, stil og støtte med Sigvaris MAGIC A-G S KKL1 Long Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Brown Pair Dette produktet er spesielt utviklet for de som lider av legg- og bensmerter, hevelser og tretthet på grunn av dårlig sirkulasjon, åreknuter eller andre medisinske tilstander.

Sigvaris MAGIC A-G S KKL1 Long Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Brown Pair 1 har avansert kompresjonsteknologi av medisinsk kvalitet som forbedrer blodstrømmen, reduserer hevelse og gir komfortabel støtte hele dagen. Kompresjonsnivået er KKL1, som er ideelt for milde til moderate kompresjonsbehov.

Dette produktet har en lang lukket basedesign som gir fullstendig dekning fra tærne til knærne, og sikrer full støtte for hele beinet. I tillegg har den Quadrinova Nubs selvklebende kant som hjelper til med å holde produktet på plass hele dagen, og eliminerer utglidning og klumper som kan forårsake ubehag og irritasjon.

Den brune fargen på Sigvaris MAGIC A-G S KKL1 Long Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Brown Pair 1 gir et snev av stil til antrekket ditt, noe som gjør det til et ideelt valg for de som ønsker både komfort og mote. Paret kommer i én størrelse som passer alle, noe som sikrer en perfekt passform for alle benstørrelser.

Opsummert er Sigvaris MAGIC A-G S KKL1 Long Closed Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Brown Pair 1 det ultimate valget for de som ønsker komfortabel, stilig og støttende kompresjonsstøtte. Bestill din i dag og opplev forskjellen i komfort og støtte.