Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS shorted foot with nubs Quadrinova adhesive border brown 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS kurz geschlossener Fuss mit Quadrinov

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7762936
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS forkortet fot med nupper Quadrinova selvklebende kant Brun 1 par

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS Shorted Fot med Nubs Quadrinova Adhesive Border Brown 1 Pair er en medisinsk kompresjonsstrømpe av høy kvalitet designet for å gi lindring til personer med venøs insuffisiens eller andre sirkulasjonsproblemer. Laget av et pålitelig merke, Sigvaris, er denne kompresjonsstrømpen konstruert med førsteklasses materialer og avanserte produksjonsteknikker for å sikre maksimal komfort og effektivitet.

Den forkortede fotdesignen til denne kompresjonsstrømpen er ideell for brukere som har mindre føtter eller som opplever ubehag fra den tradisjonelle lukkede tå-designen. De ekstra nuppene på foten gir en massasjelignende følelse og fremmer sirkulasjonen ytterligere. Den brune fargen gir et snev av stil og allsidighet til kompresjonsstrømpen for hverdagsbruk.

Quadrinova Adhesive Border sørger for at strømpen holder seg på plass hele dagen, noe som reduserer behovet for hyppige justeringer. Denne grensen er spesielt nyttig for aktive individer som trenger å ha tillit til at kompresjonsstrømpene vil holde seg på plass under fysisk aktivitet.

Denne kompresjonsstrømpen er tilgjengelig i størrelsen XS og passer for brukere med leggomkrets på 25-31 cm og ankelomkrets på 15-19 cm. Denne kompresjonsstrømpen tilbyr KKL1-kompresjon, noe som betyr at den gir et trykk på 18-21 mmHg ved ankelen. Dette kompresjonsnivået er gunstig for personer med mild til moderat venøs insuffisiens.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS Shorted Fot med Nubs Quadrinova Adhesive Border Brown 1 Pair er et utmerket valg for personer som leter etter en høykvalitets kompresjonsstrømpe som kombinerer effektivitet med stil og komfort. Bestill din i dag og kjenn lettelsen og komforten som dette produktet gir!