Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + short open base with Quadrinova nubs adhesive border brown pair 1

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M+ kurz offener Fuss mit Quadrinova Nopp

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7762882
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + Short Open Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Brown Pair 1

Dette produktet er for de som trenger kompresjonsstrømper av medisinske årsaker. Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + Short Open Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Brown Pair 1 tilbyr moderat kompresjon og er perfekt for de som lider av milde til moderate åreknuter eller trette, verkende ben.

Produktet er laget av materialer av høy kvalitet som sikrer komfortabel kompresjon, holdbarhet og pusteevne. Den er utstyrt med en kort åpen base som er lett å ha på og ta av. Quadrinova nubs selvklebende kant sørger for at strømpene holder seg på plass og forhindrer at de ruller eller sklir. Den brune fargen tilfører et snev av stil og eleganse til produktet.

Kompresjonsnivået som tilbys av dette produktet er KKL1 (klasse 1) som er anbefalt nivå av leger for milde til moderate symptomer. Den gir 18-21 mmHg kompresjonsnivå som bidrar til å forbedre blod- og lymfesirkulasjonen, redusere hevelse og lindre symptomer som tretthet, tyngde og ubehag i bena.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + Short Open Base med Quadrinova Nubs Adhesive Border Brown Pair 1 kommer i par og er designet for å passe perfekt på bena. For å sikre riktig størrelse, vennligst sjekk størrelsestabellen på nettstedet. Produktet er enkelt å vedlikeholde, og det anbefales å håndvaske i varmt vann med mild såpe og lufttørke.

Hvis du leter etter et produkt som tilbyr moderat kompresjon, komfort og stil, er Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + kort åpen base med Quadrinova Nubs selvklebende kant Brown Pair 1 det perfekte valget for deg.