Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + normally open base with Quadrinova nubs adhesive border brown pair 1

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS+ normal offener Fuss mit Quadrinova N

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7762877
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Beskrivelse:

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + normalt åpen base med Quadrinova nubs limkant brun par 1 er en spesialdesignet kompresjonsstrømpe som er nyttig for personer med milde venøst ​​ødem, åreknuter og trette ben. Det bidrar til å forbedre blodstrømmen og forhindre blodpropp, samtidig som det reduserer hevelser og smerter i bena. Sigvaris MAGIC A-G KKL1 par kompresjonsstrømper er et ideelt valg for personer som søker høykvalitets kompresjonsstrømper med utmerket ytelse.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + normalt åpen base med Quadrinova nubs selvklebende kant brun par 1 er designet for å gi maksimal komfort og støtte. Disse kompresjonsstrømpene er laget av en utmerket blanding av materialer som bidrar til å holde bena kjølige og tørre hele dagen. Quadrinova nubs selvklebende kant på toppen av strømpen sikrer en sikker passform, mens den åpne tådesignen gir større fleksibilitet og bevegelsesfrihet. I tillegg er denne spesielle enheten også brun i fargen og kommer i et par, noe som gjør den ideell for daglig bruk.

Dette paret Sigvaris MAGIC A-G KKL1 kompresjonsstrømper er et utmerket valg for folk som har på seg føtter i lengre perioder, for eksempel helsepersonell og piloter. De bidrar til å lindre tretthet i bena og bidrar til å forbedre venøs blodstrøm, og reduserer dermed risikoen for å få dyp venetrombose (DVT). Disse kompresjonsstrømpene gir også lindring for personer med mild venøs insuffisiens, som er en vanlig tilstand som rammer mange mennesker.

Så hvis du er ute etter en kompresjonsstrømpe av topp kvalitet, trenger du ikke lete lenger enn Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS + normalt åpen base med Quadrinova nubs selvklebende kant brun par Dette er et utmerket valg for personer som ønsker komfortable og funksjonelle kompresjonsstrømper som gir utmerket støtte og fremmer sunn sirkulasjon i bena. Bestill din nå og oppdag de mange fordelene med Sigvaris MAGIC A-G KKL1 kompresjonsstrømper.