Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 normally open base with Quadrinova nubs adhesive border brown pair 1

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M normal offener Fuss mit Quadrinova Nop

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7762871
Tilgjengelighet:
209.04 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 normalt åpen base med Quadrinova nubs klebende kant brun par 1

Sigvaris Magic A-G M KKL1 normalt åpen base med Quadrinova nubs selvklebende kant brun par 1 er en utmerket kompresjonsstrømpe som brukes til ulike medisinske formål. Den kommer med et mykt, men slitesterkt materiale som sikrer komfort, mens det forsterkede tåområdet gir bedre slitestyrke. Den åpne bunndesignen og den selvklebende kanten gjør det enkelt å ha på seg.

Quadrinova nubs-teknologien er integrert i strømpen, som hjelper diskret massere huden og stimulerer blodstrømmen. Den brune fargen par 1 er perfekt for daglig bruk, og paret kommer i små, mellomstore og store størrelser for å sikre en riktig passform for alle.

Med en kompresjonshastighet på KKL1 er dette produktet egnet for personer med moderat åreknuter, hevelse og gir utmerket lindring av tretthet og smerter i benene. Strømpene kan også vaskes i maskin, noe som gjør dem enkle å rengjøre og vedlikeholde.

Sigvaris Magic A-G M KKL1 normalt åpen base med Quadrinova nubs selvklebende kant brun par 1 er et pålitelig valg for alle som leter etter en slitesterk og komfortabel kompresjonsstrømpe som tilbyr utmerkede terapeutiske fordeler.