Sigvaris MAGIC A-D L + KKL1 normally closed foot shirt collar brown pair 1

Sigvaris MAGIC A-D KKL1 L+ normal geschlossener Fuss Trikotbund

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7761734
Tilgjengelighet:
129.28 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -5.17 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-D L + KKL1 Normally Closed Foot Shirt Krage Brun Par 1

Sigvaris MAGIC A-D L + KKL1 Normally Closed Foot Shirt Collar er det perfekte valget for alle som ønsker å forbedre beinhelsen. Disse kompresjonsstrømpene er designet for å gi komfortabel og effektiv kompresjonsterapi, og bidrar til å redusere tretthet og hevelser i bena.

Disse strømpene er laget av materialer av høy kvalitet, og er holdbare og langvarige, noe som sikrer at de kan brukes dag etter dag uten å miste effektiviteten. Den normalt lukkede fotdesignen bidrar til å gi ekstra støtte til foten og ankelen, og sikrer at du kan holde deg komfortabel og aktiv hele dagen.

Den brune fargen på disse strømpene er både stilig og subtil, noe som gjør det enkelt å kombinere dem med et bredt utvalg av forskjellige antrekk. Skjortekragedesignet sørger for at de holder seg sikkert på plass hele dagen, mens det pustende og fukttransporterende materialet bidrar til å holde føttene kjølige og tørre, selv under lengre perioder med bruk.

Enten du har å gjøre med mild hevelse eller mer alvorlige problemer som åreknuter, er Sigvaris MAGIC A-D L + KKL1 Normally Closed Foot Shirt Collar den perfekte løsningen. Bestill din i dag og opplev fordelene med komfortabel og effektiv kompresjonsterapi.