Fortimel Compact protein warming ginger Fl 24 125 ml

Fortimel Compact Protein wärmender Ingwer 24 Fl 125 ml

Merke: NUTRICIA SA
Varenummer: 7759053
Tilgjengelighet:
181.18 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 41.42 USD / -12%


Beskrivelse

Fortimel Compact proteinvarmende ingefær Fl 24 125 ml

Fortimel Compact proteinvarmende ingefær Fl 24 125 ml er et helsetilskuddsprodukt utviklet for å hjelpe de som har problemer med å opprettholde et tilstrekkelig proteininntak på grunn av sykdom, alder eller andre helsemessige forhold. Dette tilskuddet inneholder en unik blanding av høykvalitets proteiner, vitaminer og mineraler som er avgjørende for bedre helse og velvære. Den kommer i en 125 ml flaske og er en næringsrik drikke med ingefærsmak.

Sterkt immunsystem

Fortimel Compact-proteinvarmende ingefær Fl 24 125 ml er en utmerket kilde til vitaminer og mineraler som kan bidra til å styrke immunforsvaret ditt. Disse næringsstoffene gir et løft til kroppens naturlige forsvar, som kan bidra til å redusere risikoen for sykdom og sykdom. I tillegg inneholder dette tilskuddet proteiner som hjelper til med å reparere og bygge kroppsvev, noe som gjør det til et ideelt valg for rehabilitering etter kirurgi eller skaderehabilitering.

Enkel å bruke

Fortimel Compact proteinvarmende ingefær Fl 24 125 ml er enkel å bruke og perfekt for folk som alltid er på farten. Du trenger ikke å forberede den på noen måte. Alt du trenger å gjøre er å riste flasken, åpne korken og drikke. Du kan ta dette kosttilskuddet med eller uten mat. Den er også liten og lett, slik at du kan bære den med deg uansett hvor du går uten å legge for mye vekt på vesken.

Deilige smaker

Fortimel Compact proteinvarmende ingefær Fl 24 125 ml kommer i en deilig ingefærsmak som nytes av mange. Denne varmende drikken er et utmerket alternativ hvis du er ute etter en smakfull, proteinrik drink som kan fungere som en måltidserstatning. Den deilige smaken gjør det enkelt for de som har problemer med å innta større mengder mat å ta dette kosttilskuddet.

Siste tanker

For å oppsummere: Fortimel Compact proteinvarmende ingefær Fl 24 125 ml er et næringsrikt og praktisk kosttilskudd som gir kroppen din de essensielle næringsstoffene den trenger for å oppnå og opprettholde optimal helse. Den er enkel å bruke og passer for personer som trenger en rask og praktisk kilde til protein og vitaminer for å styrke immunforsvaret. Den forfriskende ingefærsmaken gjør den til et ideelt alternativ for folk som sliter med å spise større mengder mat eller synes det er utfordrende å innta tradisjonelle proteintilskudd. Få hendene på den nå og begynn å oppleve dens fantastiske fordeler!