Beeovita
BabyOno Whale Pablo green teething ring made of silicone
BabyOno Whale Pablo green teething ring made of silicone

BabyOno Whale Pablo green teething ring made of silicone

Babyono Whale Pablo grün Beissring aus Silikon

  • 14.98 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. S
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 5.69 USD / -21%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør DLS IMPORT SARL
  • Varenummer: 7757628
  • EAN 5901435410394

Beskrivelse

BabyOno Whale Pablo Green Teething Ring Laget av silikon

Vi introduserer BabyOno Whale Pablo Green Teething Ring, den perfekte løsningen for å lindre babyens tenner. Designet med myk, slitesterk silikon, er denne tannringen giftfri og BPA-fri, noe som sikrer sikkerheten til den lille. Den søte hvalformen med et smilende ansikt vil garantert bringe et smil til babyens ansikt også!

Denne tannringen har flere strukturerte overflater som gir en rekke lindring for babyens såre tannkjøtt. De milde ujevnheter og rygger stimulerer og masserer tannkjøttet, og fremmer sunne tenner og tannkjøttutvikling. Den kompakte størrelsen på tannringen er perfekt for babyen din å gripe, slik at de kan trene hånd-øye-koordinasjonen.

Rengjøring og vedlikehold av BabyOno Whale Pablo Green Teething Ring er enkelt. Du kan ganske enkelt vaske den med varmt vann og mild såpe eller kaste den i oppvaskmaskinen for en mer grundig rengjøring. Ringen er også frysesikker, noe som gir en beroligende avkjølende følelse som kan hjelpe til med å lindre ubehag i tannkjøttet under tenner.

BabyOno Whale Pablo Green Teething Ring er et must-ha for babyens tennerreise. Kjøp en i dag og se den lille smile lettet!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice