always panty liner Fresh & Protect Normal Flexi style Fresh BigPack 54 pcs

always Slipeinlage Fresh&Protect Normal Flexistyle Fresh Big

Merke: P&G SWITZERLAND SARL
Varenummer: 7757105
Tilgjengelighet:
14.35 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Always Truseinnlegg Fresh & Protect Normal Flexi Style Fresh BigPack 54 stk

Always Truseinnlegg Fresh & Protect Normal Flexi Style Fresh BigPack 54 stk gir deg beskyttelsen du trenger hver dag. Dette truseinnlegget er designet med en Flexi Style Fresh som er fleksibel og gir maksimal komfort. Disse truseinnleggene kommer i en stor pakke med 54 stk, som sikrer at du har nok forsyning til enhver tid.

Takket være Flexi Style Fresh, holder denne truseinnlegget seg på plass og tilpasser seg enkelt til kroppsformen din, noe som gjør den perfekt for daglig bruk. Dens eksepsjonelle absorberende egenskaper sikrer at du holder deg frisk og beskyttet hele dagen, slik at du føler deg trygg og komfortabel uansett hva som skjer.

Det som skiller denne truseinnlegget fra andre er at den er designet for å nøytralisere lukt, slik at du føler deg frisk og selvsikker. Den har også et pustende topplag som holder fuktighet borte fra huden din, og holder deg tørr og komfortabel til enhver tid.

Always Truseinnlegg Fresh & Protect Normal Flexi Style Fresh BigPack 54 stk er et must for enhver kvinne som ønsker å holde seg frisk, ren og beskyttet hele dagen.