Sigvaris MAGIC A-G KKL2 XXS normally closed base with Sensi Nova adhesive border smoky blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-G KKL2 XXS normal geschlossener Fuss mit Sensin

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7756410
Tilgjengelighet:
224.17 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.97 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL2 XXS Normally Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border Smoky Blue 1 Couple

Opplev ultimat støtte og komfort for bena med Sigvaris MAGIC A-G KKL2 XXS Normally Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border Smoky Blue 1 Couple. Denne kompresjonssokken er spesialdesignet for å gi effektivt trykk på bena for å forhindre venøse lidelser og ødem.

Sigvaris MAGIC A-G KKL2 XXS kompresjonssokk er konstruert med materialer av høy kvalitet som er holdbare og sikrer langvarig bruk. Den lukkede tådesignen gir fullstendig dekning for føttene dine og retter seg mot underbenet, mens Sensi Nova adhesive kantteknologi sørger for at sokken holder seg på plass hele dagen, selv under intense aktiviteter.

Kompresjonssokken har en røykblå farge, som gir et stilelement til garderoben din. Den er perfekt for personer som lider av edderkoppårer, åreknuter og andre venøse lidelser eller ofte er på beina i lengre perioder. Sigvaris MAGIC A-G KKL2 XXS kompresjonssokk kan brukes til arbeid, reiser og diverse andre aktiviteter.

Dette produktet kommer som et par, så du får to kompresjonssokker i en pakke. XXS-størrelsen passer for personer som har mindre kalver eller er små i størrelse. Kompresjonsnivået til KKL2 sikrer at blodstrømmen i bena forblir konsistent, noe som reduserer risikoen for blodpropp og andre venøse lidelser.

Bestill Sigvaris MAGIC A-G KKL2 XXS Normally Closed Base med Sensi Nova Adhesive Border Smoky Blue 1 Couple i dag og opplev det ultimate innen benstøtte og komfort.