Sigvaris MAGIC A-G KKL2 XL normally open base with Sensi Nova adhesive border smoky blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-G KKL2 XL normal offener Fuss mit Sensinova Haf

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7756281
Tilgjengelighet:
224.17 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.97 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G KKL2 XL Normalt åpen base med Sensi Nova selvklebende kant Smoky Blue 1 Par

Opplev komfort og stil med Sigvaris MAGIC A-G KKL2 XL normalt åpen base med Sensi Nova limkant røykblå 1 par. Designet for å passe menn og kvinner med en skostørrelse mellom 41-44, vil dette kompresjonsplagget bidra til å forbedre blodstrømmen og redusere hevelser i føttene.

Den normalt åpne basen sørger for at tærne dine forblir frie, og Sensi Nova limkanten sørger for at plagget holder seg på plass hele dagen. Den røykfylte blå fargen er et flott tillegg til ethvert antrekk, noe som gjør det til et moteriktig valg for de som søker komfort og stil.

Sigvaris MAGIC A-G KKL2 XL kompresjonsstrømper er ideelle for personer som står eller sitter i lange perioder over tid, de som er utsatt for åreknuter, og personer med lymfødem. Disse kompresjonsstrømpene er designet for å gi moderat til høy kompresjon, noe som er ideelt for å redusere hevelse og forbedre sirkulasjonen i underbenene.

Sigvaris MAGIC A-G KKL2 XL kompresjonsstrømper er laget av materialer av høy kvalitet som er behagelige å ha på seg hele dagen. Sensi Nova limkanten sørger for at strømpene holder seg på plass, og den normalt åpne basen sørger for at tærne dine ikke blir trange.

Hvis du er ute etter et kompresjonsplagg som er både komfortabelt og stilig, så er Sigvaris MAGIC A-G KKL2 XL normalt åpen base med Sensi Nova selvklebende kant røykblå 1 par det perfekte valget for deg. Prøv det i dag og opplev komforten og stilen det gir.